Algemeen

De FGO Plus website is een combinatie van drie applicaties (cv-ketel informatie, OK CV module, systeemlabelcalculator). Om in te loggen gebruikt u uw persoonlijke inloggegevens (gebruikersnaam/wachtwoord) die u van UNETO-VNI heeft ontvangen. U vult deze rechtsboven in de widget ‘Inloggen’ in.

Indien u nog niet ingelogd bent, krijgt u algemene informatie te zien. Afhankelijk van uw menukeuze, moet u een abonnement hebben, lid zijn van UNETO-VNI en/of licentiehouder van OK CV zijn. U kunt de website ook mobiel (smartphone/tablet) raadplegen. Afhankelijk van uw device en systeem zal de beschikbare informatie beperkter of uitgebreider getoond worden.

FGO Plus
Deze applicatie geeft een overzicht van de meeste merken, series en typen ketels die afgelopen 20 jaar op de markt zijn gebracht. U krijgt de beschikbare instelgegevens, kenmerken en storings-/diagnosecodes te zien. Bovendien kunt u een checklist met de ketelspecifieke instelgegevens invullen en afdrukken of verzenden. om deze informatie te zien of de checklist te gebruiken. Om toegang te krijgen, heeft u een abonnement bij UNETO-VNI nodig, ga hiervoor naar de website van UNETO-VNI. Ketelleveranciers die informatie bij 2BA specifiek voor FGO Plus aanleveren (storings-/diagnosecodes/installatiehandleidingen), ontvangen een gratis account.

Onder het menu item ‘cv-ketels’ komt u op de zoekpagina en wordt een lijst van alle resultaten getoond. In het veld in de widget ‘Zoek ketel’ typt u een merk of een typenaam in. Vervolgens worden links de diverse ketels getoond. Indien u op de betreffende regel van de getoonde ketel klikt, komt u uit op de geselecteerde ketel. U kunt ook een selectie maken door in de rechterkolom te klikken op de getoonde filters ‘Merk’, ‘Serie’ of ‘Type’. De lijst van ketels wordt dienovereenkomstig gefilterd.

De detailinformatie van de ketels wordt getoond met een indeling onder de tabjes ‘Checklist’, ‘Storingscodes’, ‘Diagnosecodes’, ‘Kenmerken’ en ‘Bijlagen’. Afhankelijk van de aangeleverde informatie zijn deze tabjes gevuld met informatie. Onder ‘Checklist’ kunt u een checklist downloaden (pdf formaat), met de specifieke onderhouds- en instelgegevens van de ketel, waarbij u ook de klantinformatie en de gewerkte uren kunt invullen. Uw bedrijfsgegevens zijn, indien bekend, ook ingevuld. De ingevulde pdf kunt u, afhankelijk van uw Adobe software, opslaan, afdrukken en/of verzenden.

Voor specifieke toepassingen kunt u FGO+ gegevens in uw eigen bedrijfs-/servicesoftware met een webservice opnemen. Zo beschikt u altijd over de laatste gegevens en een unieke ontsluiting van bestaande cv-ketels. Dit voorkomt tijdrovend beheer en invoer van gegevens van cv-ketels die u in onderhoud, service en/of lease heeft.

OK CV Module
In deze module kunt u de OK CV afmeldingen invullen. U heeft ook een koppeling met de onderhoudsgegevens van de opgenomen CV ketels in FGO+. De digitale versie van het OK CV registratieformulier wordt direct ingevuld. U kunt ook uw OK CV inloggegevens (van Qbis) direct koppelen aan de FGO+ inloggegevens. Hiermee hoeft u alleen nog maar met uw door UNETO-VNI verstrekte inloggegevens voor FGO+ in te loggen. Een uitgebreide handleiding staat in het menu: OK CV-Informatie.

Systeemlabelcalculator
Met de systeemlabelcalculator kunt u snel en adequaat een systeemlabel berekenen en afdrukken. De calculator is een gezamenlijk project van UNETO-VNI (ontwerp en beheer), ISSO (berekening volgens de Europese regelgeving) en 2BA (productinformatie van fabrikanten en aanpassing van de FGO+ applicatie). Een uitgebreide handleiding vindt u op de pagina Systeemlabel integratie mogelijkheden .